Uusi viikko, uudet kujeet

Viime viikko menikin yhdessä hujauksessa ja loppuviikkoon mahtui mm. tietokoneeni hajoaminen, Väinön huoneen tapettien tilaaminen, Jaakon 30-vuotis synttäreiden järjestäminen hänelle ja hänen läheisimmille ystäville ja reissu Vantaalle vanhempieni luo. Tietokoneen hajoamisesta johtui myös tämä pienimuotoinen kirjoitustauko, sillä en hirveästi välitä kirjoittaa pitkiä tekstejä puhelimella.


 


Lauantai-iltana lähdin poikien kanssa ajelemaan Vantaalle, kun olin saanut synttäriruuat laitettua ja tarjottua vieraille. Onneksi meidän pojat ovat tyytyväisiä matkustajia, koska olisi aika tuskaa matkata 300 km yhteen suuntaan, jos jompikumpi tai molemmat huutaisi takapenkillä. Kun vaan ajoittaa matkat ruokailuiden väliin ja niin että pojat nukkuvat ainakin osan matkasta, niin reissut sujuvat hyvin.


 


Nyt ollaankin jo kotiuduttu ja laukut tyhjennetty. Lelut on revitty esille ja leikit ovat täydessä vauhdissa. 


 


Näin uuden viikon alun kunniaksi jätän Teille, rakkaat lukijat, pienen tehtävän; jättäkää kommentteihin kysymys, niin vastaan tällä viikolla kysymyksiinne. Hyvää alkanutta hiihtolomaviikkoa!


73C3F20A-2643-423B-8ED4-5420ED85350E.jpeg


 

Kommentit

  1. Olisi kiva lukea millainen päivärytmi teillä on? Ja mitä teette päivisin? Itse olen kotona kohta 1 v. kanssa ja tuntuu etten keksi mitään tekemisiä.

    VastaaPoista
  2. Tuleeko lapsistanne kaksikielisiä? Kun itse olet siis ruotsinkielinen. Miten kaksikielisyys näkyy perheessänne?

    VastaaPoista
  3. Lastenvaate friikki19. helmikuuta 2019 klo 0.54

    Mitä lastenvaatemerkkejä suosit?

    VastaaPoista
  4. Mikä olisi sun ihanneammatti?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti