Erilainen pääsiäinen

En tiedä monennettako kertaa sanon tämän tänä keväänä, mutta meillä ollaan kipeänä. Jaakko oli sairaslomalla viikko sitten ja Väinö on tänään kolmatta päivää todella räkäinen. Lievää lämpöä on ja korvakipuakin valitetaan ajoittain mutta särkylääke auttaa siihen. Jaakko ja Väinö ovat tänä keväänä olleet enemmän kipeänä kuin me kaikki yhteensä viimeisen kahden vuoden aikana.

Veetin kanssa olemme selvinneet edes hieman vähemmällä sairastelulla, yksi räkätauti meilläkin on ollut. Mutta eilen illalla minullekin nousi kuume. Sängyssä syöminen on yleensä meillä ehdoton ei mutta silloin kun sairastellaan, suurin osa säännöistä lentävät ikkunasta ulos. Joten eilen, kun sain Veetin syötettyä ja yöunille, Jaakon ja minun makuuhuoneesta tehtiin elokuvateatteri ja Väinö sai katsella Ryhmä Hau-sarjaa useita jaksoja putkeen. Poppareita ja mehuakin oli tarjolla. Ja äiti sai levätä vieressä.

Että sellainen pääsiäinen meillä. Voisihan sen huonomminkin viettää, mutta tietysti myös paremminkin. Toivottavasti teillä kaikilla on ollut terveempi pääsiäinen. Tänään itselläni on edessä sairastelun lisäksi tulevien postausten viimeistelyä ja luentomateriaalin läpikäyntiä. Toukokuussa pidän jälleen luennon keskosvanhemmuudesta yhdelle kätilöopiskelijaryhmälle. Hyvää pääsiäisen jatkoa teille!
Kommentit