Takaisin arkeen, ihanaan sellaiseen

Niin paljon kuin tykkäänkin käydä pienillä lomilla, minusta on yhtälailla ihanaa palata takaisin normaaliin arkeen. Tavallinen arki antaa minulle rauhaa ja vahvan turvallisuuden tunteen. Miten teillä muilla, luoko arki teille rauhallisen tunteen vai ahdistaako sama päivärytmi päivästä toiseen?

Väinöllä oli tänään päiväkotipäivä, joten vietimme Veetin kanssa laatuaikaa kahdestaan. Iltapäivällä pakkasin Veetin vaunuihin sekä Väinön potkupyörän ja kypärän mukaan ja haimme Väinön kotiin. Tänään keli on ihanan aurinkoinen joten teimme hieman pidemmän lenkin. Matkalla näimme jälleen luonnon ihmeitä kuten oravan syömässä, muurahaisia kantohommissa ja perhosen lentämässä ohitsemme. Ja se oli keltainen! Jokainen tietää, että jos ensimmäinen perhonen jonka näkee on keltainen, tulee kesästä hauska. Jos se on valkea, tulee vain rauhallinen kesä. (Mustista ja ruskeista perhosista on turha puhua, se on aivan liian surullista.) - Tove Jansson, Taikurin hattuJoten hauskaa kesää odotellessa.Tänään sain myös aivan mahtavia uutisia eräästä blogiin liittyvästä tapahtumasta, josta kerron lähemmin lisää. Itselleni, tämä on todella suuri asia ja olen kiitollinen että pieni minä, saan osallistua siihen. Mutta lisää tästä lähempänä ajankohtaa. Ei sinne kuitenkaan montaa viikkoa ole.

Nyt - päivällisen valmistaminen ja sitten jatkuu joka maanantainen perinteemme Väinön kanssa; uuden muumi jakson katsominen. Mahtavaa maanantaita teille kaikille!


Kommentit