Viikonlopun kuulumisia

Kulunut viikko meni hujauksessa. Isäni oli meillä maanantaista perjantaihin auttamassa pääosin puutöissä mutta leikitti lapsiakin välillä niin, että minä sain hengähtää hieman. Perjantaina suuntasin Veetin kanssa kahdestaan kohti Tamperetta, tarkoituksena tehdä shoppailukierros Gugguun ja Papun pop up kaupoissa..

Mietin vielä perjantaiaamuna kannattaako matkaan lähteä mutta totesin, että vaikkei mitään tulisikaan ostettua niin pääsenpähän hieman tuulettumaan. Ja Veeti kun on harvinaisen helppoa matkaseuraa, niin ei muuta kun auton nokka kohti entistä kotikaupunkiamme.

Päädyin käymään ainoastaan Gugguun kaupassa, koska siellä meni pidempään kuin olin suunnitellut. Tila oli hieno ja parkkipaikkoja oli todella hyvin tarjolla. Mukaan lähti muutama paita molemmille pojille, Veetille kahden tupsun pipo ensi talveksi, yhdet housut ja yksi one piece haalari Väinölle. Joten käynti kannatti.


Lauantaina oli tarkoitus käydä Porin Kirjurinluodon kesä avajaisissa mutta koska vettä tuli lähes kaatamalla, päätimme käydä sukulaisten luona vierailulla. Iltapäivä meni kauppareissussa ja kotona leikkien. Jaakko kävi katsomassa jalkapalloa ja me vietimme rauhallista koti-iltaa poikien kanssa kolmistaan.


Tämä sunnuntai on mennyt hyvin saman tyylisessä meiningissä. Väinön nukkuessa päiväunia, Jaakko lepäsi ja minä kävin Veetin kanssa hakemassa kaupasta illaksi hieman herkkuja Suomen peliä varten. Leikki on ollut päivän sana ja leluja on tälläkin hetkellä pitkin lattioita. Kunhan saamme ne siivottua, käymme saunassa ja ilta menee hyvinkin pitkälle telkkarin ääressä.

Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava viikonloppu!

Kommentit