Elokuvissa taaperon kanssa

Viikottainen äiti ja lapsi jumppakerhomme on tällä hetkellä kesälomalla ja näin ollen olemme Väinön kanssa joutuneet keksimään jotain muuta kahdenkeskeistä tekemistä kerran viikossa. Kahden keskeinen aika kun on meidän molempien lempi hetkiä viikon aikana. Veeti puolestaan saa aikaa kahdestaan minun kanssani aina kun isoveli on päiväkodissa.

Tällä viikolla päädyimme käymme Väinön kanssa kahdestaan elokuvissa. Kävimme katsomassa Bamse ja Jymykello -elokuvan ja tietenkin ostimme hieman herkkuja näytöstä varten. Väinön mielestä jo muutaman suklaapalan, popcornien, leffalippujen ja juomien ostaminen oli aivan mahtava juttu. Hänelle olisi ilmeisesti riittänyt jo se, että olisimme istuneet rappusilla syömässä ostamiamme herkkuja mutta kun pääsimme paikoillemme elokuvasalissa ja mainokset alkoivat pyöriä, hän oli onnesta soikeana.

Itse koen aina että äänet ovat turhan kovalla elokuvissa ja olin valmistautunut tähän ottamalla varmuuden vuoksi kuulosuojaimet Väinölle mukaan. Hyvä niin, sillä niitä tarvittiin! Muuten elokuva oli mielestäni todella onnistunut ja suosittelemme molemmat sitä lämpimästi muillekin. Väinö totesi lopputekstien alkaessa että "lisää, mamma". Joten tämä tuskin jäi viimeiseksi leffareissuksi meille.Kommentit