Juhannus 2019

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut onnistunut ja hyvä juhannus. Meillä ainakin oli, vietimme sen kotona ihan perheen kesken ja rauhasta nauttien. Aamulla teimme Väinön kanssa hyvän aamupalan meille kaikille ja pojat saivat avata juhannuslahjansa. Veeti sai kirjan ja Väinö sai saippuakuplakoneen.

Aamupalan jälkeen ulkoiltiin ja tehtiin tietysti saippuakuplia. Haettiin samalla kukkia koristeeksi etuovelle. Iltapäivällä sitten grillattiin, syötiin takapihalla, leikittiin ja käytiin pelaamassa jalkapalloa. Illalla vielä saunottiin ja katseltiin telkkaria.

Lauantaina Jaakko oli töissä ja me vietettiin poikien kanssa rauhallinen päivä kotona, leikkien, ulkoillen ja siivoten. Sunnuntaina tehtiin piha hommia, Jaakon levätessä ja palautuessa työvuorostaan. Muun muassa kaivoimme vanhan, huonokuntoisen tuijan ylös ja siistimme kukkapenkkiä. Väinöstä on todella hauskaa auttaa pihatöissä.
Tällä viikolla edessä on vielä viimeiset päiväkotipäivät ennen kesälomaa ja loppuviikosta vieraillaan vanhempieni luona. Hyvää maanantaita teille kaikille!

Kommentit