Jazzit ja Suomi Areena

Jälleen on se aika vuodesta kun Pori täyttyy ihmisistä läheltä ja kaukaa. Perjantaina pyörähti käyntiin Porin Jazzit ja huomenna alkaa myös Suomi Areena. Tämä tarkoittaa myös sitä, että on se aika vuodesta jolloin vältän kaikin tavoin ajamista kaupungissa, niin pitkälle kuin vain voin. Miksi? Koska Pori on yksisuuntaisten teiden luvattu kaupunki. Ja kun kaupunki täyttyy turisteista, joille nämä joskus hyvinkin hämmentävät liikennejärjestelyt ovat vieraita, kolarointi riski noin viisinkertaistuu.

Mutta käymme kuitenkin pyörähtämässä molemmissa tapahtumissa. Olemme suunnitelleet käyvämme lasten kanssa lasten konserteissa ja Suomi Areenastakin löytyy mielenkiintoisia keskusteluaiheita. Minulle siis, ei lapsille. Tänään kävimme tarkastamassa Jazzpuiston ja vaikka monet porilaiset ovatkin olleet puistoa vastaan, itse ainakin pidän siitä enemmän kuin kadusta.

Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikko! Minulla ainakin on. Tällä hetkellä olen niin väsynyt että silmät menevät melkein ristiin kirjoittaessani. Parasta siis painua peiton alle nukkumaan, jotta jaksaa jälleen huomenna. Ensi viikolla siis tulossa varmasti päivitystä jazzeilta ja Suomi Areenalta.


Kommentit