Sunnuntai

Jälleen on yksi viikko vierähtänyt ja ehkä suurin tapahtuma tällä viikolla oli se, että täytin 29. Ja Jaakolla oli nimipäivä. Kävimme juhlimassa vanhenemistani perheen kesken Särkänniemessä ja shoppailemalla Tampereella.

Vieraita on käynyt meillä lähes joka päivä ja helle on ollut jokseenkin uuvuttavaa. Pidän kesästä ja lämpimästä mutta kun lämpötilamittari ei laske alle 20 asteen missään vaiheessa vuorokautta, sitä alkaa jo kaivata viileämpää ilmaa.

Liverpool reissumme lähestyy myös kovaa vauhtia ja pikku hiljaa olen alkanut tekemään listaa siitä, mitä kaikkea tarvitsee pakata mukaan. Ahdistus siitä että joudun olemaan lapsistani erossa 3 päivän ajan, alkaa myös lisääntymään. Samalla sitä odottaa kahdenkeskeistä aikaa Jaakon kanssa, joten tällä hetkellä on paljon ristiriitaisia tunteita.

Ensi viikolla on tarkoitus blogia päivittää taas aktiivisemmin (postaukset ovat viittä vaille valmiita), viimeistellä yksi toinen kirjoitustyö ja viettää aikaa perheen kesken. Kahden kuukauden päästä palaan töihin äitiyslomalta ja koska tiedän etten enää tule kokemaan kotiäitiyttä (ellen voita lotossa mutta mahdollisuudet lienevät suhteellisen pienet koska en ole koskaan elämässäni lotonnut) yritän ottaa kaiken ilon irti näistä kahdesta jäljellä olevasta kuukaudesta.

Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikkoa ja olette saaneet rentouduttua viikonlopun aikana!


Kommentit