Sairastupa loki 839

Tämä viikonloppu oli tarkoitus viettää vanhempieni luona Vantaalla mutta reipas poskiontelotulehdus sai meidät muuttamaan suunnitelmia. Koko viikko on mennyt enemmän tai vähemmän kärsien kurkku- ja pääkivuista. Väinölläkin oli kuumetta alkuviikosta kuten minullakin. Jaakko ja Veeti ovat selvinneet pienemmällä sairastelulla.

Tuntuu että olemme tänä vuonna sairastelleet todella paljon. Siis huomattavasti enemmän kuin aiempina vuosina. Eikä siis mitään perus flunssatauteja vaan ihan kunnon antibioottikuuria vaativia pöpöjä on jyllännyt. No, otan kuitenkin nuha-kuume-kurkkukipu-antibioottikuurin koska tahansa enemmin kuin vatsataudin. Jos olisi olemassa jokin rokote joka takaisi ettei koskaan joutuisi sitä tautia kokemaan, niin varmasti ottaisin sen rokotteen. Jotenkin kammoksun jo nyt sitä hetkeä jolloin tuo tauti rantautuu meille.

Nyt vointi alkaa kaikilla olla kuitenkin hyvä. Normaali. Sellainen että jaksaa tehdä muutakin kuin maata sängyssä. Joten tämä flunssatauti alkaa olemaan päihitetty.


Kommentit