Akkuja lataava viikonloppu

Edellisessä postauksessani kerroin kuinka minulla todettiin vatsahaava ja minut määrättiin lepäämään sekä kuuntelemaan kroppaani paremmin. Parin päivän sairastelun jälkeen päivystyksessä tuli pyörähdettyä ambulanssikuljetuksella,  kun vatsakivut yltyivät sietämättömiksi ja vointi heikkeni. Kuumetta oli vähän päälle 40 astetta. Ylävatsa ultrattiin, mitä selittävää tekijää ei löydetty sieltä mutta verikokeista selvisi että jotkin maksa- ja munuaisarvot olivat koholla. Minullahan munuaiset vaurioituivat ensimmäisen raskausmyrkytyksen takia, joten nyt sitten seurataan hieman mihin suuntaan arvot lähtevät. Niin ja helmikuun alussa tehdään vielä vatsalaukun tähystys ja otetaan muutama koepala sieltä. Päälle putkahti vielä korvatulehdus ja antibioottikuuri. Voin kertoa että siinä kyllä koeteltiin jaksamista ja huumorintajua! Puolitoista viikkoa meni lepäillessä ja voimia palautellessa.

Alkuviikosta pääsin kuitenkin palaamaan töihin ja päästiin takaisin kiinni normaaliin arkeen.. Vointini on huomattavasti parempi mutta ilman vatsansuojalääkettä, vatsakivut palaavat. Mielessä on käynyt kaiken maailman katastrofi ajatukset siitä, mitä koepaloista löytyy, mutta toistaiseksi mieleni on rauhallinen.

Viikonloppu on vietetty vahvasti perheen kesken. Eilen kävimme aamupäivällä pelaamassa jalkapalloa lähikoulun pihalla ja illalla käytiin purkamassa energiaa Leon Leikkimaassa. Poikien nukahdettua, pelattiin Jaakon kanssa Afrikan tähteä kynttilänvalossa. Oli aika ihana lauantai-ilta!

Tänään Jaakko ulkoili poikien kanssa aamupäivällä, kun minä siivosin ja tein ruokaa sisällä. Leivoin vielä tuoreita sämpylöitä välipalaksi ja tein porkkanalettuja iltapalaksi. Tästä tulikin mieleen, että ennen jaoin reseptejäni täällä blogissa ja tiedän että monet pitivät niistä, joten haluatteko että otan reseptit taas mukaan blogin sisältöön?Päiväunien jälkeen pojat menevät tuffan ja mummon luokse muutamaksi tunniksi hoitoon ja me käperrymme Jaakon kanssa takkahuoneeseen katsomaan Vikings -sarjaa. Tuntuu että akkuja on ladattu tänä viikonloppuna vaikka koko ajan on ollut jotain tekemistäkin. Mieluista sellaista.

Blogin puolella on ollut hiljaista viime viikkoina, osittain siksi että jouduin karsimaan pois kaiken ylimääräisen sairasteluiden takia. Mutta päivääkään ei ole mennyt ettenkö olisi miettinyt kirjoittamista! Pikku hiljaa taas palailen takaisin blogin päivittämiseen, samalla  omat voimavarat huomioiden.


Kommentit