Ystävänpäivän viettoa

Eilen siis vietettiin ystävänpäivää. Teemana rakkaus ja ystävyys on mielestäni ihana ja esimerkiksi askartelen lasten kanssa mielellään kyseiseen päivään liittyviä juttuja mutta muuten meillä ei ystävänpäivää sen kummemin huomioida. Ihan siitä syystä että arvostamme mieheni kanssa enemmän sponttaaneja huomion osoituksia, kuin niitä joita annetaan kalenterin tietyn päivämäärän takia. Arvostan arkisena, harmaana päivänä yllätyksenä ostettuja kukkia tai muita lahjoja, enemmän kuin niitä joita ostetaan ystävänpäiväksi. Suklaapatukka joka tarttui mukaan yllätyksenä kauppareissulta ihan vaan koska tietää että se on toisen lempparia, sanoo paljon enemmän kuin mikään kukkakimppu ystävänpäivänä. Kehumme ystävieni kanssa toisiamme usein emmekä osta lahjoja ystävänpäiväksi toisillemme.


Joten meillä ei oikeastaan ystävänpäivää vietetty eilenkään mutta koska vanhempani ovat meillä käymässä tänä viikonloppuna, päätimme hyödyntää heitä lastenhoito apuna ja kävimme Jaakon kanssa ulkona syömässä ravintolassa. Ystävänpäivä teema näkyi kaupungilla paitsi täpötäyteen varatuissa ravintoloissa myös valitsemamme ravintolan kattauksessa. Ja täytyy myöntää, että ihan kivan lisän tämän romanttinen kattaus toi iltaamme.



Alkuruuaksi söin valkosipulipatonkia ja pääruuaksi tilasin ensimmäistä kertaa vuosiin härän pihvin. Siihen kuului ihanaa chilicheddar kastiketta ja ranskalaisia. Jaakko puolestaan nautti lohta ja uuniperunaa pääruuaksi. Jälkkäriksi rakas mieheni, joka harrastaa whiskeyn maistelua, maistoi jotain paljon kehuttua whiskeyä ja itse nautin tiramisu kakkua koska hei, onko mitään parempaa jälkiruokaa kuin juurikin tiramisu? Se on kaikkien jälkiruokien jälkiruoka! Ainakin jos minulta kysytään.



Miten teillä vietettiin ystävänpäivää?

Kommentit