Akkujen latausta

Tämä päivä, 2.3., oli tarkoin merkittynä kalenterissamme. Tänään nimittäin alkoi uusi kausi Muumeista ja olimme valmistautuneet tähän asianmukaisin menoin; teemaan sopivat herkkupussit oli ostettu ja täytetty muun muassa muumikekseillä, Väinöllä oli juomana muumilimpparia (Veeti sai tyytyä vielä mehuun) ja olimme ostaneet Muumi lautapelin jota pelasimme iltapäivällä kun tulin töistä.

Illallisen jälkeen (joka syötiin muumiaiheisilta lautasilta) käperryttiin koko perhe sohvalle herkkupussiemme kanssa ja katsoimme ensimmäisen jakson uudelta kaudelta. Väinö oli innoissaan katsellessaan uutta jaksoa. Veetille tärkein ei suinkaan ollut telkkarissa temmeltävät muumit vaan se ikioma herkkupussi! Se, että hänen pussinsa sisälsi suurimmaksi osaksi talk muroja ja kaksi pientä muumi keksiä, ei häntä haitannut vaikka me muut söimme mm. suklaakarkkeja. Hänestä oli vaan niin mahtavaa että hän sai osallistua tähän katseluhetkeen yhdessä meidän ja oman pussinsa kanssa. Kuinka pienestä sitä voikaan ihminen olla onnellinen!



Illalla vielä leikittiin kaikki yhdessä lasten huoneissa ennen iltapalaa ja nukkumaan menoa. Tein myös nopean siivouksen poikien huoneissa. Jos joku miettii miten lataan akkuja työpäivän jälkeen, niin tällaiset illat ovat hyviä latureita. Todella ovat!



Kommentit