Lauantai-illan frozenit

Loppuviikosta tuli taas nukuttua aika huonosti, lähinnä siitä syystä että molemmat pojat halusivat nukkua meidän sängyssä ja aamuyöstä en oikein enää mahtunut kunnolla 160 leveään sänkyyn kun muut nukkuivat kaikki aikalailla X-asennossa. Päädyin siis sohvalle peittoni kanssa jotta saisin nukuttua edes muutaman tunnin. Herätyskellon soidessa perjantaiaamuna, tuntui siltä etten ollut nukkunut silmäystäkään ja niskaa särki aivan vietävästi. Töihin lähdinkin sellaisella voltarenia niskaan, meikit naamaan ja menoksi -meiningillä, samalla kun miespuolinen kolmikko jatkoi unia sängyssämme tyytyväisinä.

Tämä päivä menikin sitten hyvin pitkälle koulutuksessa ja iltapäivällä kävin poikien kanssa kaupungilla ostamassa muovailuvahaa ja vähän muita tarvikkeita. Illalla kun Veeti oli nukahtanut, Väinö halusi syödä mustikoita ja katsoa Frozenia. Kesken kaiken hän pyysi minua leikkimään kanssaan, hän oli Anna ja minä olin kuulemma Elsa. Täytyy sanoa että esikoisemme voisi tehdä hyvää uraa näyttelijänä, sillä roolista ei poistuttu edes silloin kun Väinö/Anna loukkasi varpaansa kynnykseen. Se oli kuulemma vaan lumikasa ja sellaista sattuu, joten ei hätää. Siinä sitten rakennettiin Olaf-lumiukko mielikuvituksen voimin ja minä/Elsa juoksin majakkaan. Niin, tässä Väinön ohjaamassa versiossa Elsa ei karannut itse rakentamaansa linnaan vaan muumien majakkaan. Siellä sitten join teetä ja söin Muumimamman paistamia pannukakkuja. Anna sitten pelasti minut sieltä pahan mörön kynsistä. Lapsen mielikuvitusmaailma on sitten mielenkiitoinen paikka ja aina olen yhtä iloinen päästessäni ottamaan osaa sitä.


Lopulta saatiin sitten leikki päätökseen ja katsottiin se oikea Frozen loppuun ennen nukkumaan menoa. Toivottavasti kaikilla teillä on ollut myös hyvä lauantai! Huomenna sitten vietetäänkin tämän viikon ainoaa vapaapäivää vieraiden ja uimahallireissun voimin.


Kommentit