Viikkoraportti

Käsi ylös kaikki jotka nauttivat tästä ihanasta kevät säästä jota meille tarjotaan tällä hetkellä! Meillä ulkoillaan päivittäin pitkiä aikoja jo senkin takia että lapset saavat ulkona purkaa energia kunnolla mutta kyllähän tää upea aurinkoinen sää houkuttelee myös ulkoiluun. Viikon aika olemme saaneet puuhommia taas hyvin eteenpäin ja saimme pihan haravoitua siistiksi. Metsäisellä tontilla niin risuja ja neulasia löytyy pihalta ympäri vuoden ja piha vaatii huolenpitoa.

Lapsista on onneksi kivaa osallistua myös esim. haravointiin ja teemmekin usein pihalla töitä kaikki yhdessä. Pojat ovat innokkaita apureita, mitä nyt joskus ajatusmaailmamme eivät ihan täysin kohtaa siitä, että mikä oikeasti on avuksi työn etenemisen kannalta. Mutta ihanaa kun ovat mukana touhuamassa. Ja voivathan he leikkiä leluilla ja pelata pallopelejä, jos se haravointi tai muu pihatyö ei maistu.



Sitä helposti uskoisi että päivät matelevat eteenpäin täällä kotona ollessa mutta ei. Tämäkin viikko on vierähtänyt ohi vauhdilla ja kohta vaihtuukin taas kuukausi. Jos maaliskuu tuntui siltä ettei se lopu ikinä, niin huhtikuu on kyllä mennyt ohi kuin siivillä.

Nyt - lapset nukkumaan ja sitten katsotaan Jaakon kanssa joko elokuvaa tai jotain sarjaa. Syödään viimeiset viikonloppuherkut ja valmistaudutaan huomenna alkavaan uuteen viikkoon. Nähtäväksi jää, mitä uusi viikko tuokaan mukanaan. Ainakin kalenteriin on merkitty uusien tapettien katselua ja kätilöopiskelijoille luennoiminen keskosvanhemmuudesta.

Kommentit