Hyvää huomenta!

Hyvää huomenta! Se ois kuulkaa tämä viikko vielä töitä ja sitten se alkaa. Kauan odotettu kesäloma! Tämä kevät on ollut voimia vievä kaikkine muutoksineen ja poikkeustiloineen mutta täytyy sanoa että, eniten minua väsyttää tämä parin viikon aikainen hellejakso. Aurinko, lämpö ja kesä on aina tervetullutta mutta kun lämpömittari ei missään kohtaa vuorokautta laske alle +20 niin se alkaa käydä voimille. Ihan jo senkin takia että ei saa yöllä nukuttua kunnolla kuumuudessa.

Eilen illalla saatiin pitkästä aikaa hieman sadetta ja ukkonenkin jyrisi jossain kauempaa. Jotenkin aina odotan innolla sadetta tällaisten hellejaksojen jälkeen mutta aina saan pettyä. Kunnon sateet tuntuvat usein kiertävän pienen kylämme.

Tämä aamu lähti käyntiin pyykinpesulla ja hiljaisella aamupalalla kun mieheni on töissä ja pojat nukkuvat edelleen. Päiväkotireput on pakattu viimeistä kertaa ennen heidän kesäloman alkua (mieheni jää tänään jo kesälomalle) ja heidän omaan kuvakalenteriin on merkitty loman alkaminen. Lisäksi toivotaan että tänään saadaan eteenpäin hieman näitä meidän tulevaan remonttiin liittyviä juttuja. Löysin muuten aivan ihanat uudet vaatekaapit Veetin huoneeseen. Tai niin ainakin luulin, kunnes näin hinnan. Alan pikku hiljaa ymmärtää mitä mieheni tarkoittaa kun sanoo että minulla on kallis maku. Haha!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Mitä teillä on tänään suunnitelmissa?

Kuva: pexels.com


Kommentit

  1. Oi mahtavaa viimeistä työviikkoa! Meillä myös suunnitellaan lastenhuoneita ja haaveillaan olohuoneen tapetoinnista. Muutettiin lauantaina joten tämä viikko siis sisältää kaksi päivää tehokasta loppusiivousta ja sitten saadaan keskittyä kokonaan tähän uuteen kotiin 🤩

    www.sangynalla.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti