Loman aloitusta

Eilen se siis alkoi; kesäloma! Ihanat työkaverit yllättivät minut alkoholittomalla rosé kuohuviinillä ja kauniilla sanoilla. Näiden ja Frank Sinatran sävelien (Start spreading the news, I'm leaving today. I want to be a part of it) siivittämänä oli hyvä loikata loman viettoon.


Ihana lomanhehkutus kupla puhkesi kuitenkin hieman tänä aamuna, kun esikoisemme innostuessaan kompastui olohuoneen mattoon ja löi silmäkulmansa pöytään, niin että siihen tuli haava. Voi sitä itkun ja pahan mielen määrää niin lapsella kuin minulla äitinä! Inhottavaa kun on niin lähellä tapahtumaa mutta ei ehdi väliin estämään sitä. Onneksi Veeti pääsi yli tästä tilanteesta huomattavati nopeammin kuin minä. Väinön jalkapalloharjoituksissa ollessamme, Veeti touhusi jo tavalliseen tapaansa.

Loppupäivä otetaan ihan rennosti ja nautitaan olostamme. Mahdollisesti leivotaan sämpylöitä tai sconesja.

Sitten asiasta viidenteen; onko teidän lasten huoneissa valokuvatapetteja seinillä? Pohdin sellaisia poikien huoneiseen syksyn remppaa ajatellen ja haluaisin nähdä kuvia lopputuloksista. Jos haluatte, voitte julkaista instagramissa storeissanne kuvia teidän mielestä ihanimmista lastenhuonetapeteista ja tägätä minut (@aitiydenihanuus) niihin jotta näen ne. Vinkkejä otetaan vastaan myös tässä blogin kommenttiosuudessa.

Kommentit