Ensimmäinen remppaviikko, check

Ensimmäinen remppaviikko lähestyy loppuaan ja kohta päästään purkamisen sijasta rakentamaan uutta. Tavaraa on viikon aikana lähtenyt jätelavalle siihen tahtiin että on melkein saanut pitää varansa ettei päädy sinne itsekin. Haha! Ja talon sisäänkäynti muistuttaa tällä hetkellä lähinnä ET-elokuvaa, suojamuoveineen kaikkineen.

Itse olen vain piipahtanut käymään katsomassa tilanteen etenemistä, itse hommat on Jaakko ja työmiehet tehneet. Luulen että alitajuntaisesti tämäkin asia aiheuttaa minulle stressiä, ei siksi ettenkö luottaisi heidän kykyihinsä vaan siksi että olen vain niin tottunut tekemään itse. On vaikea höllentää ohjasotetta ja antaa muiden tehdä jotain niinkin isoa hommaa kuin oma kodin purkamista ja uudelleen rakentamista. Tässä minulla on valtava kasvun paikka.

Hommat siis etenevät hyvään tahtiin. Uudet lattia-,  kylppäri- ja WC materiaalit on saatu lähes kaikki valittua ja tilattua. Nyt sitten pohditaan seinien pintoja. Ajatuksena on että lapset pääsevät vaikuttamaan omien huoneidensa tapetteihin niin, että saavat valita kolmesta eri vaihtoehdosta jotka olemme heille valinneet. Uuttaa keittiötä tullaan vielä mittaamaan ensi viikolla.

Koko talo tulee kokemaan suuren muodon muutoksen sillä maalämmön asentaminen ja käyttövesiputkien vaihtaminen vaatii sen että kaikki lattiat avataan. Vanha keittiö saatiin myytyä eteenpäin ja uusi on jo suunniteltu ja tosiaan viimeisiä mittauksia vaille valmis tilattavaksi. Lisäksi teemme pieniä muita lisäyksiä sinne tänne mutta niistä saatte kuulla myöhemmin lisää. 

Kylppäri tulee kokemaan ulkonäöllisesti suurimman muutoksen, kun lisäämme sinne toisen suihkun ja avaamme suihkutilan ja saunan välisen seinän lisäämällä siihen puolikkaan lasiseinän. Tämä lasiseinä oli sellainen josta olen jo vuosia puhunut miehelleni unelmoiden mutta kun aloitimme remontin suunnittelun, pyyhimme sen listalta koska ajattelimme säästää siinä. Rakas mieheni oli kuitenkin sopinut että seinä toteutetaan yllätykseksi minulle.


Kommentit