Muuttopuuhia

Ensimmäiset muuttolaatikot on viety väliaikaiseen vuokra-asuntoon ja täällä oikeassa kodissa käydään läpi mitä jätetään säästöön ja mitä heitetään menemään. Alkaa pikkuhiljaa tuntua todelliselta remontin toteutuminen ja samalla sitä on vieläkin vaikea uskoa todeksi. Mutta odotan, odotan paljon!

Viikonloppu vierähti nopeasti muuttopuuhissa. Tänään kävin poikien kanssa kiertämässä lähiruoka markkinoilla, haettiin lisää muuttolaatikoita, laulettiin Disney lauluja automatkoilla, syötiin pizzaa ja jätskiä. Sellainen ihana sunnuntaipäivä jolloin sai asioita tehtyä eteenpäin ja tuli samalla pysähdyttyä moneen otteeseen kiittämään siitä mitä on saanut.

Huomenna sitten tartutaan jälleen työ- ja päiväkotiarkeen taas. Jaakko käy hoitamassa vähän remppa asioita ja illalla olisi tarkoitus viettää perheiltaa. Mitenkäs tiellä? Millaisia suunnitelmia teillä on alkavalle viikolle?




Kommentit

  1. Ihanaa että teillä remontti toteutuu. Oliko vaikea löytää väliaikaisasuntoa? Tutulla on vuokra-asunnon hakeminen Helsingistä edessä ja heitä hieman jännittää koko prosessi. Se tosin tulee olemaan pitkäaikaisempi muutos heille, sillä kyseessä ei ole vain väliaikanen koti. Ihania kesäisiä kuvia!
    http://www.setlementtiasunnot.fi/hae-asuntoa/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti