Nyt se alkaa!

Tänä aamuna se sitten alkoi! Kauan odotettu remontti! Viikonloppu meni jälleen muuttopuuhissa kun muutimme väliaikaiseen vuokra-asuntoomme ja laitoimme omaa kotia valmiiksi remonttia varten. Vanha keittiö on näillä näkymin myyty ja uusi on tilattu tilalle. Suurin osa lattiamateriaaleista on tilattu samoin kuin yläkerran vessan laatoitukset. Vielä kylppäri ja kodihoitohuone pitäisi suunnitella.

Jokaisessa muutossa tulee se tilanne kun luulet olevasi lähes valmis mutta toteat että ei hitsi, oliko meillä täälläkin tavaraa?! Se tilanne oli meillä lauantaina. Mielestäni olen ahkerasti viimeisten vuosien aikana karsinut tavaraa kotoa, sillä ajatuksella että jos tavaraa ei ole käytetty vuoteen, niin se on turha. Silti sitä tavaraa oli vaikka muille jakaa! Ja jaoinkin. Rahaa vasten. Tavaraa on meinaan myyty viikonlopun aikana paljon.

Kuva: pexels.com

Ja jostain syystä olemme ilmeisesti viljelleet kolikoita ympäri taloa. Niitä meinaan löytyi pienissä erissä joka puolelta. Keittiöstä, kaapeista, vaatehuoneesta ja alakerrasta. Jossain vaiheessa ajattelin että kohta voidaan tämä remontti rahoittaa ihan näillä kolikkolöydöillä.

Mutta saatiin kuin saatiinkin kaikki hoidettua lopulta kasaan. Viimeiset tavarat kannoin eilen kun ystäväni Sanna valvoi lasten leikkejä Jaakon ollessa töissä. Tuntui omituiselta ajatella että kun eilen suljin kotimme oven perässäni, palaisin muutaman kuukauden päästä samaan kotiin mutta se näyttäisi täysin erilaiselta.

Päällimmäisenä tunteena on kuitenkin helpotus. Sisäinen rauha kun muutto on tehty ja talo on valmiina remonttiin. Samalla en malta odottaa, että pääsen tekemään tämän muuton taas toiseen suuntaan.



Kuva: pexels.com



Kommentit