Remonttipäivitystä

Remontti tuulet tuntuvat puhaltavan monessakin talossa tänä syksynä. Tai sitten silmääni vain osuu nyt kaikki lehti- ja blogijutut jotka koskevat kyseistä aihetta. Oli miten oli, mielenkiintoista kuitenkin lukea muiden materiaalivalinnoista ja ratkaisuista. Jotkut rakentavat uutta, toiset (kuten me) remotoivat jo olemassa olevaa taloa.

Kuva: pexels.com

Viikon päästä meillä on edessä muutto väliaikaiseen asuntoomme. Remonttiin liittyvien asioiden järjesteleminen töiden sekä poikien päiväkodin ympärillä, sairasteluiden keskellä, onkin ollut yksi suurimmista syistä hiljaisuuteen täällä blogin puolella. Yritän tsempata ja päivittää useammin.

Kuvat: pexels.com

Mitä muutoksia sitten olemme suunnitelleet kotiimme? No, koko remontin pää syy ja suurin muutos lienee maalämmön asennus ja käyttövesiputkien vaihtaminen. Keittiö menee täysin uusiksi kodinkoneita ja värimaailmaa myöden, lattia vaihdetaan kokonaan kaikista tiloista, tapetit vaihdetaan ja wc sekä kylppäri päivitetään kaikkineen. Yksi takka puretaan ja vaatehuoneeseen asennetaan kunnolliset säilytysmahdollisuudet. Pihaan tulee palju tai poreallas. Oikeastaan voisi sanoa, että ainoastaan katto ja seinät pysyvät samana. Työtä on paljon mutta ajatuksena on tehdä tästä koti isolla K:lla pidemmäksi aikaa.

Odotan lähes lapsenomaisella innolla tätä remonttia ja muutosta! Muutto väliaikaiseen asuntoon tuntuu erikoiselta, sillä muuttaessamme tähän taloon en uskonut joutuvani muuttamaan enää pitkään aikaan. Tavaroiden pakkaaminen ja kaiken organisointi on aikaa vievää mutta tuntuu jännittävältä seikkailulta. Niin lastenkin mielestä, joten seikkailu alkakoon!

Kommentit