Leader of the wolfpack

Throw me to the wolves and I will come back as the leader of the pack. Tällä hetkellä tuntuu että tämä sanonta osuu minuun vahvasti. Tämä syksy on todella ravistellut minua monella tavalla. Korona itsessään on aivonystyröitä liikuttava tapaus mutta siihen kun lisää stressin töistä, muuton, remontin ja sitten vielä lähestyvät muuton takaisin oikeaan kotiimme, niin tässä on ollut paljon kaikkea muutaman kuukauden aikana. Vielä kun soppaan on heitetty muutama flunssa ja korvatulehdus lasten osalta.

Pikku hiljaa alkaa kuitenkin tuntumaan siltä että mieleen muistuu miksi lähdettiin tähän remonttiin ja tunnen itseni jälleen itsevarmaksi omassa olemuksessani. Enää pieni loppurutistus ja koti on valmis! Huone huoneelta valloitamme kotimme takaisin sekasorrolta.

Joulukin on tulossa ja nautin sen järjestämisestä. Tänä vuonna teemavärinä taitaa olla vihreä. Ainakin nyt tuntuu vahvasti siltä.


Tällä hetkellä nautin suuresti kaikesta mitä saan kokea. Enää ei ahdista niin paljon kuin pari kuukautta taaksepäin. Ja nautin siitä. Tunnen kiitollisuutta, aitoa sellaista. Kaikesta mitä minulla on, mitä saan kokea, mitä meillä on toivottavasti edessäpäin. Ainakin hetkittäin tunnen olevani riittävä sellaisena kuin olen.Kommentit