Kaupallinen yhteistyö Hupi lastenvaatemerkin kanssa

Kaupallinen yhteistyö yhdessä Hupi lastenvaatemerkin kanssa.

Myönnän että olen yksi niistä äideistä. Niistä, jotka ovat totaalisen hurahtaneet lastenvaatteisiin ja merkkeihin. Minusta on ihanaa myös jakaa kiinnostus vaatteisiin yhdessä lasteni kanssa. Pojille tärkeintä ovat kuosit ja että vaatteet tuntuvat mukavilta päällä. Nämä ovat minullekin äitinä tärkeitä mutta myös se, että vaatteet ovat lapsille itselleen helppopukeisia, on tärkeää. Ei siksi että pääsen silloin itse helpommalla, vaan siksi, että haluan antaa lapsilleni onnistumisen kokemuksia kun he huomaavat osaavansa itse pukea itsensä.Vuosien aikana olemme kokeilleet erilaisia merkkejä, kotimaisia ja ulkomaisia. Muutamat merkit ovat vakiinnuttaneet paikkansa kotimme vaatekaapeissa ja uusimpana on Hupi.


Hupi on suomalainen lastenvaatemerkki, jonka vaatteet tuotetaan Satakunnan Ulvilassa. Vuodenvaihteessa Hupille myönnettiin Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Pääasiallisesti arkipukeutumiseen suunnattujen vaatteiden materiaalit ovat luonnonmateriaaleja kuten eko-puuvilla ja kierrätysmateriaaleja. Materiaalit ja kaikki tuotteisiin liittyvät tarvikkeet on hankittu kotimaisilta alihankkijoilta, näin ollen yritys itsekin tukee kotimaista työtä ja yrittäjiä. Myös varastoylijäämäkankaat saavat uutta elämää Hupin työntekijöiden käsissä. Turvallisuus on myös huomioitu näissä vaatteissa, esim. hupparin nauhat eivät ole irroitettavissa.4-vuotiaan Väinön arvostelu vaatteista ei varmaan vaadi selittelyjä; "Mamma, nää on kivat housut. Pesetkö nää huomiseks? Haluan laittaa ne silloinkin."


Kuvissa olevat tuotteet ovat kaikki Hupin tuotantoa, paitsi sukat. Käythän kurkkaamassa hupilapset.com ja otat seurantaan @hupilapset instassa.
Kommentit