Myrskyjen viikko

Tämä viikko on ollut varsinainen myrskyjen viikko. Alkuviikosta koin tunteiden myrskyn kun vihdoin saimme koko talon kattavan remontin valmiiksi. Niin monta kuukautta on eletty tässä remppamiesten ja rakennusmateriaalien ympäröimänä, että on ihana saada koti takaisin itsellemme ja materiaalit paikoilleen. Vihdoin näkee miten suunnitelmat asettuvat todellisuuteen. Ja hyvä tästä tuli! Todella hyvä.

Loppuviikosta sitten koettiin lumimyrsky ja somemyrsky, kaikki vuorokauden sisällä. Olisi niin helppoa - ja kieltämättä houkuttelevaa ajoittain - vastata näihin mutta eihän siinä mitään järkeä olisi. Kysymys ei ole siitä, ettenkö osaisi ottaa palautetta vastaan. Pohdin paljon omia tekemisiäni ja sanomisiani. Jopa ylianalysoin, kuten miehelläni on tapana sanoa. Joskus kuitenkin ihmisten kommentit ovat suorastaan ilkeitä. Silti, kun he laskeutuvat alhaiselle tasolle, minä nousen ylemmälle. Ei maailmaa kaipaa lisää negatiivisia kommentteja. Tiedän asioiden oikean laidan, se riittää.

Tämä perjantai päätetään pizzaa syöden ja telkkarin ääressä. Nautin viikonlopun aloituksesta yhdessä perheeni kanssa. Nautin siitä, että tasapaino on palautunut arkeemme. Ja tiedän, että juuri siksi että minulla on asiat näin hyvin nyt, jotkut yksittäiset ihmiset näkevät vaivaa. Toivon kuitenkin, että kaikki voisivat tuntea samanlaista kiitollisuutta elämästä kuin minä tällä hetkellä.
Kommentit